te ajutăm să îți schimbi obiceiurile alimentare

La YourCoach, revoluționăm întreaga perspectivă asupra alimentației și stilului de viață. Nu vei găsi la noi liste de alimente interzise sau diete complicate.

✓ În schimb, misiunea noastră este să te învățăm cum să-ți construiești treptat obiceiuri alimentare sănătoase și un stil de viață echilibrat. Indiferent dacă îți dorești să slăbești, să-ți dezvolți masa musculară sau să ai mai multă energie, echipa noastră dedicată este gata să te ajute. 

Rezultate durabile

✓ Știm că ai încercat o varietate de abordări până acum, de la diete extreme la cure de detoxifiere, și probabil ai constatat că aceste soluții nu oferă rezultate durabile pe termen lung. Prin abordarea noastră, vei descoperi că schimbarea obiceiurilor alimentare te va ajuta să ai rezultate pe termen lung.

Și acum, poți să te întrebi cum vom realiza aceasta? Răspunsul stă în acțiunea constantă și învățarea graduală.

✓ În fiecare săptămână, vei primi un task zilnic, un mic pas spre un stil de viață mai bun. Aceste mici acțiuni zilnice se vor acumula în timp și vor deveni o parte integrantă a stilului tău de viață. Nu doar că vei atinge cea mai bună formă a ta, dar vei descoperi cât de ușor și plăcut este să ai un stil de viață sănătos.

Cum funcționează?

 

 

1. Prima ședință este gratuită

In aceasta etapă facem cunoștință, descoperim care sunt nevoile tale dar si schimbările pe care vrei sa le aduci in viața ta.

Pasul 1

 

 

2. cunoașterea stilului de viață

Acest proces începe cu ascultarea atentă a ta. Ne dorim să cunoaștem în profunzime nevoile tale, scopurile tale și ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Analizăm în detaliu rutina ta zilnică, preferințele alimentare și istoricul tău de fitness. Pe baza acestor informații, o sa stabilim pentru tine primele acțiuni saptamânale.

Pasul 2

 

 

3. întâlnire săptămânală

Pe baza informațiilor despre tine, echipa noastră analizează modul în care poți aduce îmbunătățiri stilului tău de viață actual. Apoi, săptămânal, vei primi sarcini zilnice, pași mici către un mod de viață mai sănătos. Aceste acțiuni zilnice, aparent nesemnificative, se vor aduna treptat, devenind o parte naturală a rutinei tale. Aceste acțiuni săptămânale sunt perfect adapate nevoilor tale și te vor ajuta să menții rezultatelele pe termen lung.

Pasul 3

 

 

4. monitorizare proges

In primele două luni o sa ne avem câte o intâlnire săptămânală în care analizăm ce a funcționat sau care au fost obstacolele care te-au oprit. După primele două luni o sa te bucuri deja de primele rezultate ale noului stil de viață iar întâlnirile o sa fie o dată la două saptămâni. Pe baza acestor informații o sa adaptăm planul tău de acțiuni viitoare.

Pasul 4

Programele de nutritie

Întrebări frecvente

Dacă mai ai și alte întrebări, ne poți trimite un email la info@yourcoach.ro

Cât de des o sa vorbesc cu Alin?

Cea mai grea parte la un program de program de nutriție este să îți păstrezi motivația. Tocmai de aceea, îți oferim suport permanent. Coach Alin o sa fie disponibil pentru tine sa îți răspundă la toate întrebările, sa te motiveze si inspire la fiecare pas 24/7.

Cât durează o întâlnire?

În primele două luni o sa fie câte o întâlnire săptămânala cu durata de 60 min iar începând cu a treia luna o sa fie o întâlnire la 2 saptămâni cu durata de 30 min.

Cât de repede o să văd rezultate?

Fie ca vorbim de kilograme în minus sau centimetrii în talie, rezultate se vor vedea încă din prima lună. 

O să primesc o dietă?

Nu, abordarea noastră nu presupune urmarea unei diete strice a unei liste cu ce trebuie sau nu să mânânci. Cu toate acestea, te putem ajuta cu idei de rețete sănătoase.

Întâlnirile sunt fizice?

Nu, întâlnirile sunt online.

Programează prima ședintă gratuită!

Daca vrei să încerci programul nostru, completează acest formular pentru a te programa la o primă ședință GRATUITĂ.

Prelucrarea datelor