fitness

La YourCoach, ne asigurăm că antrenamentele tale nu vor fi niciodată plictisitoare.

Diversitate

Credem că variația este cheia pentru a menține motivația ridicată și pentru a evita monotonia. Indiferent de nivelul tău de fitness sau de experiența anterioară, vei găsi mereu ceva nou și interesant în cadrul antrenamentelor noastre.

 

Plan personalizat

Fie că îți dorești să slăbești, să scapi de durerile de spate sau pur și simplu să îți îmbunătățești stilul de viață prin activitate fizică regulată, avem programe de antrenament adaptate nevoilor tale. Echipa noastră de antrenori profesioniști îți va crea un plan personalizat, astfel încât să atingi cu succes scopurile pe care le ai.

Antrenamente personale

\

Antrenamentele se fac în grupuri de maxim 4 persoane.

\

De luni până vineri de la orele 8:00, 9:00 și 10:00 dimineața.

\

Disponibil doar în București.

Abordarea noastră

Consum caloric ridicat

La baza antrenamentelor noastre stau mișcările funcționale care iți permit sa lucrezi întregul corp într-un mod natural si eficient. Mișcările funcționale angajează simultan mai multe grupe musculare, ceea ce duce la o ardere mai mare a caloriilor în timpul antrenamentului.

articulații sănătoase

Ne dorim sa ai un corp puternic si sănătos.  Un aspect important al antrenamentelor noastre este îmbunătățirea posturii tale. Prin concentrarea pe mișcări funcționale, vei observa o ameliorare semnificativă atât a durerilor de spate dar si a altor articulații.

Antrenamente funcționale

Ne-am angajat să îmbinăm elemente din diverse activități sportive precum gimnastica, haltere și kettelbell. Mişcãrile funcționale sunt opusul mișcărilor de izolare musculară întalnite în sălile de fitness “clasice”, și le intalnesti în viața ta de zi cu zi. Exersând aceste mișcări constant, într-un mediu controlat, cu sau fără greutăți, îți vei întări musculatura corpului într-un mod armonios.

No Pain, No Gain

yourcoach in action

testimoniale

Credeam că la 35 de ani, cu două hernii – una cervicală și un lombară – nu am voie nici măcar să îmi duc singură plasele de cumpărături. Alegându-l pe Alin Potop drept antrenorul meu am câștigat nu doar un mentor, ci un exemplu și un prieten. Cu răbdare, mereu cu zâmbetul pe buze, ferm și blând în același timp, Alin mi-a dat încrederea în mine și în puterea corpului meu. Dincolo de forma corectă de execuție a mișcărilor, de exercițiile care mi se potrivesc și de o dietă diversificată și gustoasă, am învățat de la Alin să nu îmi mai fie frică. Asta și pentru că știu că oricând am nevoie de un sfat, de un punct fix în care să sprijin progresul către cea mai bună formă fizică și mentală, el va știi ce să îmi răspundă pentru a putea să fac încă ceva, și încă ceva, surprinzător, încurajator și îmbucurător de-a dreptul. Sunt zile când întâlnirea în sală cu Alin e cel mai fericit moment, așteptat și anticipat cu mare drag.

Alina Epîngeac

Alin Potop depășește granița superficială pe o care impune relația dintre antrenor și sportiv. Nu m-am simtit niciodată judecat sau inferior pentru ca marea calitate a lui este ca reușește sa te facă sa spargi barierele fără să îți dai seama. Au fost momente in timpul antrenamentelor când am realizat cât de important este sa fii relaxat atunci când lucrezi și asta se aplica la orice. Sunt recunoscător ca a reusit sa îmi inducă o noua pasiune care cred și sunt convins ca va ramane tot restul vietii. Nu e despre înfățișare și laudă ci despre proces. 

Nicholas Cațianis

Alin este un antrenor excelent. Știe să te motiveze de fiecare dată, este atent la nevoile tale, este atent să lucrezi corect, te face să iubești sportul. M-a ajutat să-mi schimb viața în cel mai frumos mod. Azi sunt dependenta de crossfit datorită lui.

Alexandra Giurcă

Înscrie-te pe lista de așteptare

Dacă îți dorești să lucrăm împreună te poți înscrie aici, și echipa noastră te va contacta imediat ce se eliberează un loc.

Politică confidențialitate